dilluns, 14 de gener del 2008

La missió de Sant Miquel.

és l'hotel-restaurant que podem trobar en un lloc tan cèntric com és el carrer de Sant Miquel de Palma. Asseguts a les taules del seu restaurant podem comprovar com la terrible fama del restaurant d'hotel desapareix just en entrar portes endins.
Me pareixia impensable poder menjar un menú bo, al centre del Palma, en un lloc amb estil, per menys de 20 euros. Allà he pogut menjar un menú deliciós per 15 euros més begudes i cafès.

De primer, una crema de pèsols amb escuma de gingebre, els intentaré copiar tan aviat quan tengui un moment per fer provatures. Ja he comprat el gingebre, no me n'he pogut estar. Aquesta setmana m'ho treballaré i la presentaré com a col·laboració al Hemc d'aquest mes.
De darreria, confit d'ànnera amb puré de pastanagó, bolets i ruca frita. De la carta puc destacar un filet amb una vista fantàstica, sobre un llit de patata que m'ha cridat l'atenció i que per vergonya no he volgut demanar de tastar.
Les postres, més discretes, una crema de formatge i taronja.
Sempre que duc la càmera de fotos dins el bolso no me passa res interessant per fotografiar i avui que no la duia... he hagut de fer servir la del telèfon. Sempre ho veuràs....