dimecres, 9 de gener del 2008

Humilitat...

Mai havia sentit dir tant la paraula "humilitat" però curiosament qui la diu, en demana i en fa bandera, és qui no s'ho aplica.
Éstic cansada de veure "humilitat" escrita, de sentir-la en la boca plena de gent que no n'ha tengut mai i de que me'n demani gent que no se l'aplicaria per res del món.
Estic cansada de que canvïin el significat de la humilitat pel de ressignació tot i que no siguin capassos d'humiliar-se ni de ressignar-se.
Una cura d'humilitat, un bany d'humilitat, un... uns bons collons, teniu! La humilitat que necessitau la vos haurien d'aplicar a cop de fuet i així i tot dubt que servís per res... Ai, senyor, què és de bo de fer predicar...

1 comentari:

kelete ha dit...

Humildad... una de esas cualidades q si te lo cuentan no vale... es decir, si eres humilde no vayas por ahi alardeando de ellos, simplemente selo o no lo seas q la gente ya se fijara...

yo soy humilde de cojones, tan humilde q me tendrian q poner en el guines... en la portada!!
Despues escribir una novela sobre mi humildad con su consecuente megaproducción "made in Holliwood" con las mas grandes estrellas y con muchos goodies de merchandising!!

Pero si no sucede todo eso... me resignare y lo aceptare...

MUAK!!