dimarts, 11 de desembre del 2007

DMQ

Els dimarts signifiquen 2 cafès amb llet, un alfajor de maizena (o una media luna de manteca) i dos sandwitches de miga de york i formatge. Al DMQ.
El DMQ és un forn-cafeteria situat a darrera la plaça del tubo, molt aprop d'on anam a assajar, molt aprop d'on aparcam. Sense voler-ho, s'ha convertit en la darrera estació abans d'anar a l'assaig de l'OU per recuperar les forces perdudes durant el dia i poder encarar la darrera sessió de feina intensa (un dies més que d'altres).
El DMQ està regentat per argentins, hi fan feina argentins, i la seva especialitat és la rebosteria o pastisseria argentines: alfajores, facturas, bizcochos, empanadas, milanesas. També hi venen productes argentins tipus dulce de leche, mate i altres delícies.
Només és un lloc recomanable si no frisses. Crec que la lentitud i la mollor són tòpics típics dels argentins. Si mai hi anau vos recoman que, quan hageu aconseguit que venguin a demanar-vos a la taula, demaneu directament el compte. Si no ho feis així l'estada se pot allargar per molt de temps. La contraprestació és poder gaudir de la meravellosa textura de les medialunas i dels alfajors, i poder veure totes les pastes, pastissos i sandvitxos que tenen exposats.
L'ambient és tranquil. Hi destaquen els joves de l'institut que hi passen els fullets, els metges del clínic i els padrins amb els nets que han anat a jugar al parc infantil.
El DMQ és un petit paradís del dulce de leche, les empanadas i les facturas.
Els preus són molt interessants
Alfajor: 0'55-1'20€
Medialuna: 0'60-1'40€
Sacramento: 1'40€
Pebete: 3€
Yorkqueso: 1'30€
Porcions de pastís: des d' 1'80€
Baguets, milanesas, empandas (1'30€), merengues, cuernitos i masitas .
Quan hi vas és interessant saber que grasa és saïm i manteca és mantega de llet.
El plus: els argentins, tan eròtics pel seu parlar, la majoria d'ells amb un no-sé-què atractiu.

1 comentari:

kelete ha dit...

Pues tendre q pasarme por el MDA esta... digo DMQ!!
a probar esas pastas, alfarjas, sacramentos o, si se presta a alguna argentinita de estas q tienen ese no-se-que tan atractivo :)

Son las 10.14am y me ha entrado una jambre......

petonitos :)
Angel