![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjpUs2gQIRxKqDmFzbUmeJk3f_bym-Jtl4VypbUBYxVWK7QQs4PhD2aZuZgiAWJqUAtYpRT7b0Hkrs2oIwvGV2LuNB5bYpO56Hlpu3neoA0vXybPk29h8H3xcWU-EuTA6S2iMX_gqDksp0/s200/brownie+005.jpg)
Mai havia aconseguit una versió tan encertada de brownie, de marronet o de coca intensa de xocolata amb anous.
Com ja vaig dir una vegada, faig incursions al Lidl per comprar alguns productes que, a banda del baix preu, ofereixen una qualitat increïblement bona: iogurts, lactis en general i xocolates.
Vos deix la recepta del marronet. Jo n'hauré de repartir perquè tanta caloria junta no pot ser bona i, ara per ara, ja me n'he fotut la meitat.
Ingredients:
150 gr de mantega
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjPv-o21Sfp5rMmWTmChChYxB4bEJr_o1phzy4GTHxYmXetci5zVZqDLOu-K-vfDmQjlG4CoCnEzgHlChbUUnEw5VX0GBGk2S5IsZnoF2NsCbOaS2YwdsXjtFZdyAMzVdWZqgiXUYX9nWA/s200/brownie+006.jpg)
200 gr de xocolata negra de bona qualitat
50 gr de cacau en pols
4 ous
200 gr de sucre
1 cullerada de sucre de vainilla
175 gr de farina
1 polsí de sal
anous
forn a 160º durant 45 minuts.
Foneu la xocolata i la mantega dins el microones i mesclau-ho, deixau-ho refredar una mica i afegiu-hi els ous d'un en un sense deixar-ho de remenar amb unes varilles. A continuació posau-hi els ingredients sòlids i al final la fruita seca.
Untau el motlo amb una mica de mantega i posau-hi la pasta, pegau-li un parell de copets perquè se compongui bé i posau-ho dins el forn a coure.
Aquesta coca, potent a més no poder, se pot menjar de calenta i de freda. És ideal per acompanyar un cafè a mig capvespre.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada