dissabte, 24 de novembre del 2007

Marronet de xicolati versió 2.0

Si ets més international pots dir brownie.
Mai havia aconseguit una versió tan encertada de brownie, de marronet o de coca intensa de xocolata amb anous.
Com ja vaig dir una vegada, faig incursions al Lidl per comprar alguns productes que, a banda del baix preu, ofereixen una qualitat increïblement bona: iogurts, lactis en general i xocolates.
Vos deix la recepta del marronet. Jo n'hauré de repartir perquè tanta caloria junta no pot ser bona i, ara per ara, ja me n'he fotut la meitat.

Ingredients:
150 gr de mantega
200 gr de xocolata negra de bona qualitat
50 gr de cacau en pols
4 ous
200 gr de sucre
1 cullerada de sucre de vainilla
175 gr de farina
1 polsí de sal
anous

forn a 160º durant 45 minuts.

Foneu la xocolata i la mantega dins el microones i mesclau-ho, deixau-ho refredar una mica i afegiu-hi els ous d'un en un sense deixar-ho de remenar amb unes varilles. A continuació posau-hi els ingredients sòlids i al final la fruita seca.
Untau el motlo amb una mica de mantega i posau-hi la pasta, pegau-li un parell de copets perquè se compongui bé i posau-ho dins el forn a coure.

Aquesta coca, potent a més no poder, se pot menjar de calenta i de freda. És ideal per acompanyar un cafè a mig capvespre.