No ho entenc. Per què el pa "sincortessa" és més bo que el pa "concortessa"?. Ho heu comparat? Si no ho heu fet, feis-ho, tastau el pa "sincortessa". És més fluixet, més compacte de molla però molt mes suau de textura, més humit (allò que les madones diven "humil") se conserva igual o més temps sense secar-se gens... No és estrany que 9 de cada 10 "hogares consultados" els agradi més aquest pa.
A més va molt millor per fer sàngüitxs i per escampar-hi coses per damunt. Això sí, és molt més car. I perquè? Si en teoria és el mateix que l'altre, però més fàcil de fer perquè el fan en planxes i després tallen les porcions del tamany que volen; sí, són llesques més grosses però més primes. O vos pensau que són barres com les normals i després algun inframil·leurista les talla la crosta per llevar-la? Idò no!
Quina merda que sigui més bo però també més car. Jo acabaré el que tenc començat, comprat d'oferta promocional, i continuaré llevant la crosta, o no, al normal... quina merda ser pobre.
Jo vull ser mil·leurista... tampoc deman tant.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada