![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEj7YUMIZ8Z9nXIePC1xwWgtfcOVFTwcyvmpLeSGpucY-Vvzet-iRMkzOQnNb_adHowl9zRQgxW1JJ96akVt7aM82d1Hm4c_mGv1sz4gNTU_-dAieoy_NKI3VMUBLBY9gAMOXKjST8O3Qpg/s200/ciurons+004.jpg)
Moltes vegades he parlat de la coca de trempó. A ca nostra és la solució de molts de sopars o el complement d'un dinar. Avui vos en passaré la recepta. S'ha de dir que l'important és el punt de la pasta, que és el secret.
Ingredients de la pasta:
un tassonet dels de duralex de cafè d'aigua tèbia
un tassonet igual d'oli
una nou de llevat de forner
un polsí de sal
la farina que se begui.
Ingredients del trempó:
Dues cebes grosses tallades a quadrets
dos pebres verds (rossos o si no és el temps, italians) tallats a quadrets
una tomàtiga madura pelada i tallada a quadrets
4 alls a làmines
olis, sal, pebre bo i pebre bord.
Per començar s'ha d'encendre el forn. Per fer la pasta hem de posar dins un bol l'aig
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiHlDpS6-SKVFocZm5EHbGL34b3WmzFish7I3aj6c6FyBJYgFPLjy5BD6o77xS8ncRd9gxWljwlehSrY-NoVfyaL1NRAKIVccV_9hvqxSQk3jhJffxQq06co5om4VXQACbYQ2tyeavE3Fc/s200/ciurons+005.jpg)
Mentrestant se talla l'hortalissa i se trempa. Ha de quedar gustosa.
En haver toat, s'escampa la pasta damunt una llauna plana i a sobre s'hi posa el trempó. Si ha fet suc, no convé que el poseu.
S'ha de coure aproximadament una hora a 180º. En treure-la del forn s'ha de regar amb oli d'oliva.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada