dijous, 19 de juliol del 2007

Fer oi

o millor dit "dar asco" era el títol de l'article d'avui de la meva "amiga" (notau un cert sarcasme intens en el concepte amiga) Janereta de l'Ultima Hora d'avui.
D'entrada, si jo fos articulista mai voldria que el meu article sortís en aquesta pàgina, i molt manco en aquesta posició de la plana.
En defensa pròpia he de dir que només en llegesc les lletres grosses i si a la cafeteria no hi ha altre diari. El de sempre és el de Mallorca que me sembla més moderat i, si més no, més elegant. Matias Vallés a part, el DM no cerca crear una polèmica inútil en molts de casos, ni la grogor de les notícies com si fos un diari anglès. En Matias Vallés crea polèmiques, però la seva intel·ligència i la seva ploma neta i directa (per no dir-li teclat), el treuen de la barroeria vulgar que destaca en altres diaris.
Tornant al que m'ocupava més amunt, la meva "amiga" parlava de fer oi. La secció se diu "No hablaré de mi" i l'article "Dar asco". Alguna cosa fallava perquè n'ha arribat a fer molt d'oi, però molt i si no parla d'ella... Només me sabria greu pel seu home, quin tros d'home! però com molts d'altres ha caigut en la vulgaritat.
Ni els metges poden evitar les epidèmies!