dijous, 31 de maig del 2007

El sexe dels àngles

quin és? i el sexe dels Teletubbies?
A Espanya ja havia sorgit aquesta estúpida polèmica sobre si els teletubbies, i concretament en Tinkywinky, el lila, incitava els infants a l'homosexualitat. Ara són els conservadors catòlics polonesos que tornen donar llum a aquest dubte.
Com poden dir això????
Els Teletubbies, per començar, no són ni animals ni persones, per tant, el seu gènere no té per què ser femení o masculí, d'entrada. Són éssers imaginaris que viuen sota terra, de colorins, amb una antena al cap i una tele a la panxa i fets de roba de peluix. On posa que són homes o dones? Algú ha pixat mai al costat den Tinkywinky per poder dir que té òrgan sexual masculí? Com és que no li penja si va despullat? De fet, originàriament en anglès, no marquen el gènere dels noms, per tant el fet que sigui NA tinkiwinki o EN Tinkiwinki és un fet arbitrari de cada llengua.
Continuem. Du una bossa vermella! ooooh! claríssim!!! A partir d'ara el Corte Inglés haurà de canviar les bosses que usa durant les rebaixes perquè clar, els homes que hi comprin no voldran semblar homosexuals... i les dones menys! Hauré de tirar totes les meves bosses vermelles per poder lligar amb homes?? Déu ser per això que no he lligat en tot aquest temps? Hem de tenir en compte que la bossa vermella és una bossa màgica. Podria ser que ona gravitatoria de la màgia t'amariconi una mica... sí, la cosa va per aquí, segur.
Té moviments afeminats. Què és un moviment afeminat? Algú m'ho pot definir? On està el límit entre l'afeminament i el no afeminament? Ah! clar! és per la bossa vermella...
Ai, senyor, quines poques feines que té la gent...