de coses que hagúes cuinat jo, així que avui toca posar una petita galeria.
Vaig descobrir la pasta brik fa uns mesos, preparant un sopar per a uns amics. He de reconéixer que m'agrada tenir-ne un paquet dins la gelera. És pràctic perquè té una vida bastant llarga, és a dir, té una data de caducitat molt llarga. En aquesta ocasió la vaig usar per fer uns facells farcits de poma i anous, acompanyats d'una crema de torró. Va ser un invent totalment improvitzat per acompanyar un cafè amb en Gumi.
La segona foto és d'un banoffee (banana+toffee=banoffee) un pastís megacalòric de plàtan de canàries!!! i toffee, hores de llet condensada bullint amb un punt de cafè. És un pastís de fer un dia per l'altra.
Per acabar, la darrera improvització: un pastís fullat de fruita amb crema de coco a sota. S'ha de dir que el punt blau, és gràcies a na Laura i en Suso que me regalaren un lot de sucres de colors i una botelleta de suc de llima natural. Gràcies per recordar-vos dels meus capricis!!
1 comentari:
quina monada amb tants de colors, xesca me sorprens...
Publica un comentari a l'entrada