dimarts, 17 d’abril del 2007

Pau per a tots

és un desig universal. Els mallorquins tendrem més que això: Pau per a tots i per tot!
Si encara no ho sabeu, la nostra janereta s'ha fet del PP. Bé, no! ella diu que s'ha fet den Matas perquè del PP no ho és; és anti PP però ara és del PP perquè el PP de Mallorca no és del PP i en Matas, tot i ser del PP no és del PP, com del PP d'allà, sinó que és del PP, però del d'aquí, perquè ella no és del PP, però és den Matas que és el PP ( alguna cosa així, perqué ja no l'entenia a classe i ara encara menys.)
Ahir a Catalunya Ràdio, al programa den Fuentes, va dir que avui faria una roda de premsa i explicaria els motius que l'han duita a ser del PP sense ser del PP perquè el PP no és el PP... Ho va fer en un català molt neutre, tot i la seva vocalització excessiva. Les conyes que li feren i les figues anteriors anaven a ferir però ella va triar aquest programa per fer les primeres declaracions públiques, tot i que l'havien festejada de moltes bandes.
Avui dematí, n'Antoni Bassas, el meu Toni, l'ha entrevistada un altre pic. Les frases eren les mateixes: no som del PP però vaig amb el PP perqè som den Matas que no és el PP com el PP de l'estat, perquè jo som catalanista i antiPP... bla, bla, bla....
Això sí, ho ha fet amb un notable canvi de registre lingüístic, tota mallorquina ella, defensora de "lo nostro".
Coses com "tenc carta blanca per fer el què vulgui", "jo som la mateixa de sempre", "som anti-PP" i "A Catalunya don suport a CiU perquè són realitats diferents" m'han provocat un atac de rialles i també una gran curiositat per saber si aquí seguirà amb la mateixa línia discursiva. Serà qüestió de guardar els arxiu descarregats de la xarxa i comparar amb el què dirà per aquí.
Ara tendrem una princesa i una emperadriu. Què no és guapo això? però ja ho diuen els de mar enllà: "aunque la mona se vista de seda..."
Ja veurem com acabarà això.