dijous, 14 de maig del 2009

minientrepans "guatxis"


"Mira mamà, què guatxis!" això se va repetir un parell de vegades al berenar que vaig anar el passat cap de setmana.
Una coneguda m'havia demanat si li podria fer un parell de plats d'entrepans per a un berenar que feia a ca seva. La idea de fer panets normals no m'emocionava especialment, però pensant-pensant, vaig arribar a la conclusió que podria fer una cosa especial per a uns d'ells, els guatxis.
Vaig fer pa i el vaig coure dins els motlles de muffins de manera que quedàs com un muffin de pa (concepte clar, no?)
El farciment, del més típic: tomàtiga, formatge, cuixot salat, salsitxó i xoriç, oli i sal, maonesa... De diferent: enlloc de posar lletuga, hi vaig posar fulles de julivert d'aroma i color intens.
A que varen quedar ben "guatxis"?

4 comentaris:

Sara Maria ha dit...

Això de fer el pa en motlles de muffins m'ha agradat. Però encara no he entrat a fer pa.

Chis ha dit...

Sara Maria, no entris al pa, que és un món de perdició! És pitjor que una secta!

Francesc ha dit...

Quins panets més boooons!!! Jo tampoc he entrat (encara) a la "secta panificadora". Ja veurem. Temps al temps. ;D

La cuina vermella ha dit...

Nosaltres volem ser de la teva secta i que tu siguis la nostra cap en aquests affaires tan delicats (perquè fer pa no es cosa fàcil, oi'). Em semblen deliciosos, una idea genial i mooooolt atractiva això dels motlles de muffins. Nina ets la millor.