dijous, 9 d’octubre del 2008

Calcetins

Fa anys que tenc una mania estranya amb els calcetins. M'agraden de colors llampants, a poder ser que no combinin amb res del que duc posat. De fet mai me fix en quin color són els calcetins.
Avui són... blaus turquesa (hi he hagut de mirar).
Per dormir, ara que ja fa fresqueta i no tenc a ningú que encalentesqui el meu redol, m'agrada dur els calcetins. De fet, només dorm amb calcetins. Però no m'agrada dur-los passats de tot, si no que amb l'altre peu els vaig retirant a fi que només me quedi tapat mig peu i el taló quedi destapat. M'encanta aquesta sensació.
De calcetins, com en tot, en tenc de preferits. Uns que m'agraden molt són de la merceria del poble, que me va regalar en Jaumet, de retxes rosa i fúcsia amb la puntera i el taló morat i verd. Uns altres que m'agraden molt són color de cel i tenen unes lletres que no sé què posen, però són suaus i calentons.
L'hivern passat, a la merceria del poble, la merceria de na Xisca, n'hi havia de molt xulots, fins als genolls, de colorin colorado.
I a tu, com t'agraden els calcetins?

4 comentaris:

xisco ha dit...

a jo m'agrada anar a sa panera de sa roba que esta per aplegar i agafar-ne dos, sense mirar si son parella, ni si estan girats o sense girar, i posar-me'ls, després quan ma mare comença a aplegar sa roba... comencen es crits, però no ho puc resistir.

Barretinaire ha dit...

Jo de calcetins, sempre he volgut provar aquells tan llargs que són com un guant pels peus. És a dir, que tenen un espai individual per cada dit. Trob que han de ser molt de riures. ^^

Francesc ha dit...

Sóc bastant clàssic jo. M'agrada dur-los ben aparellats. Ara, darrerament, me n'he comprat uns quants de divertits.

xisco ha dit...

jo en tenc d'aquest per individuals per cada dit, i sa meva recomanació, és que no te'ls posis quan fa fred, perque te congelaràs...