divendres, 12 de setembre del 2008

Dieun que avui és la Diada de Mallorca

i què vols que te digui? a mi personalment no m'emociona massa una diada que no té res d'especial.
Com vols que la gent s'estimi una diada i se la senti seva si ha d'anar a fer feina igualment? no hi ha cap acte especialment popular i la publicitat que se'n fa és bastant patètica.
Abans, amb la princesa al poder podria pensar que l'excusa era per fer una festeta, com casar-se per exemple, que és l'excusa perfecte per fer una festeta guapa pels amics i parents.
Però ara, que mirava el programa, no té res que me faci ganes (gegants a part, que se farien igualment) i com que sé que na Francina no estrenarà cap "xanel" ni cap "dior"...
Crec que aquesta diada, perquè no li podem dir festa, s'hauria de refer, replantejar, reformar o simplement llevar-la i donar més força a una festa que sí que és més sentida popularment, el 31 de desembre i l'entrada del rei en Jaume. Una altra que també és ben borda és la de l'1 de març.
Si volen que m'estimi aquesta diada, que me donin el dia festiu, i m'organitzin actes popular, sense tant de lliurament de plaques i més coses per a la gent. He dit.

3 comentaris:

xisco ha dit...

jo crec que n'antich hauria de llegir més d'un blog, a part des seu... mem si t'escolta.
Jo ahir vaig dir, com que demà és sa diada obriré a les 8 i he hagut d'obrir a s'hora de sempre, perque tothom tenia feina...
Bona diada reina mora.

Anònim ha dit...

Quanta sabiduria!

Francesc ha dit...

Això de la diada que dius, ja m'ho havien explicat altres amics de Mallorca. Elles i ells preferien, com tu, la data del 31 de desembre. En fi, la política sempre embolicant la troca.