dimarts, 1 de juliol del 2008

Contestant a en Suso

Sí que hi era ahir a l'assaig i creu-me, vas tenir la oportunitat de sentir un dels grans de la música.
Estam preparant el concert del Requiem de Verdi sota la batuta de Nello Santi, com ja dic, una llegenda viva de la direcció orquestral. És un home gran, en tots els sentits.
Aquest concert s'oferirà al públic a Pollença i a Ciutadella aquesta mateixa setmana i amb solistes de primera línia també, com és ara el menorquí Joan Pons que també és un home gran, en tots els sentits.
Aquesta setmana serà intensa musicalment parlant ja que fer feina amb figures d'aquest estil te demana molta concentració que se traduieix en un gaudi especial i, pot ser fins i tot, carregat d'emoció ja que no tothom haurà tengut el privilegi d'aprendre de gent tan important.
De fet, ahir va ser un dia molt emocionant.
El meu estimat pianista estava histèric i vaig tenir el plaer de sentir-lo tocar, me va fer una cosa que podria dir-se "concert privat": ell i jo dins la sala del piano. Després el vaig veure emocionat quan el mestre Santi se va asseure el piano per ensenyar-li Tosca i en Pons se va posar a cantar. Cocodrilo, t'ho vares perdre.
Sincerament, va ser una nit bastant màgica. Esperem que l'assaig d'avui i els que queden fins divendres siguien iguals de profitosos, emocionants i entretinguits.
Ah! i tot en italià... quina llengua més sensual i divertida a la vegada. Ho he dit moltes vegades, m'encanten els italians!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Data, hora, lloc i preu per favor. Si en 30 segons d'assaig me vareu pujar els anims, no vull imaginar-m'ho tot seguit.

Chis ha dit...

Divendres, a Pollença (claustre de Sant Domingo) 30 i 40€. Crec que està tot venut.
Diumenge, Ciutadella (plaça del Born) hi ha l'info a l'enllaç del post.
Si un Requiem (missa de difunts) te va pujar els anims, no vull saber que te pot passar en sentir un Magnificat (per exemple).