dilluns, 14 de gener del 2008

Estic cansada de mariconades

i això ho dic amb el màxim respecte als homosexuals, que en tenc molts per amics. Quan dic que estic farta de mariconades vull dir que estic cansada d'aquesta melassa insulsa que ho emmerda tot cada dia i ho deixa tot mostós d'eufemismes i por de dir les coses pel seu nom.
Avui, a la fi, he començat un llibre que, des de la primera pàgina, m'ha enganxat de tal manera que m'ha sabut greu que el tren arribàs a Marratxí.
El llibre en qüestió me'l va recomanar amb una passió especial en Jordi en una de les seves telefonades estranyes per dir-me "llegeix això" o "escolta allò". D'entrada no li vaig fer massa cas per una qüestió econòmica: no me podia comprar més llibres perquè no tenia ni un (puta) duro (llegiu euro). Però com que sempre li faig cas perquè té bon gust... quan vaig tenir "possibles" el vaig comprar, el vaig posar al caramull i allà va quedar. Ahir el vaig posar dins la bossa que duc ara (moníssima bossa de regal amb una revista, no sé quina, una shopping bag se diu ara això).
Normalment llegesc els articles den Tià Alzamora, m'agrada com escriu, és punyent i la seva ploma és intel·ligent. Els seus poemaris... ni fu ni fa, no som lectora de poesia. El darrer llibre, però, m'ha enganxat a la primera pàgina, fins i tot diria que ha estat el primer paràgraf.
Nit de l'ànima serà el meu company de llit avui, pot ser me'l folli sencer anit.
Quan fa una estona he dit a en Jordi que felicitàs en Tià Alzamora de part meva, m'ha dit que som una pervertida. Què devia voler dir?

1 comentari:

Anònim ha dit...

hola,
has de posar un espais al teu blog per posar comentaris que pot ser no tenguin res a veure amb les teves entrades. no vull dir que no són interessants (tot lo contrari), però estaría bé tenir com un "TAULÓ D'ANUNCIS" perque els teus lectors puguin aportar avisos i novetats al teu blog, i no només opinar dels teus articles.
Àra mateix vos volia dir que al diàri "El mundo" hi ha una enquesta un poc malintencionada en la qual podrieu participar.


http://www.elmundo.es/elmundo/debate/2006/01/604/prevotaciones604.html


Trob que al manco es interessant pegar una ulladeta.

Saludos desde Palma