divendres, 7 de desembre de 2007

Sauce traditional to Catalonia

Avui he trobat la definició d'una actitud massa marcada en mi: som una fetitxista del gourmet.
Un lloc per visitar, pendent, però que me fa por, molta por és Londres. Por per un motiu: és ple de botigues d'aquestes que me fan perdre l'oremus i tenen moltes confitures de taronja diferents. Aquesta m'obsessiona especialment Fortnum & Mason. No només és una botiga també tenen restaurants i bars al millor estil clàssic anglès. Un detall: el te de les 5 s'hi serveix, prèvia reserva, com es feia el 1700 quan se va obrir.
I les curiositats que s'hi poden trobar... crec que patiria el síndrome aquell que quedes bloquejat quan veus massa art. Vos deix una fotografia d'un pot d'all i oli que venen allà. No me digueu que l'etiqueta no és meravellosa, i l'explicació... no m'agrada ser pobre :(

De moment, tenc 700 gr de jamón de bellota DO Guijuelo, un oli que quasi se pot menjar amb forqueta, i la meva nespresso amb xocolata al 90%... mmmmm

1 comentari:

kelete ha dit...

Cuando vayas a Londres me avisas, q me apunto!!

Eres la primera persona q relaciona inglaterra con el buen comer... Estoy de acuerdo!! Se come muy bien en Inglaterra :D

Una abrassada!!!