dilluns, 10 de desembre del 2007

I el dilluns continua...

Me pensava que amb el dinar amb en Toniet ja s'hauria acabat el dilluns però no. Pensava que anar una altra vegada a Palma me feia moooooolta mandra. Que el concert seria una merda i que fotria el vespre.
De camí he sentit això que ha passat a Alacant, que han clausurat el repetidor de la TV3. Això és de dictadura bananera.
He tengut sort i he pogut aparcat just a davora.
He arribat i estava més o manco bé de veu.
Una sorpresa, la tele, IB3 feria dues connexions en directe i havíem de cantar.
El concert ha estat digne, amb algunes cosetes guapes, i al final la Balanguera amb tot el públic dret. Aquestes coses m'emocionen...
Després ens han regalat una rosa per hom, i una revista sobre els drets humans.
Jo tenc dues roses, perquè el Coco dril, m'ha donat la seva. Aquest nin és un encant, hi ha dies com avui que se mereix que li faci una abraçada i una besada (encara que a ell no li agradin). Jo en ser gran vull un novio com ell: bon tio, amb fons, dolç, llest, compromès, atractiu, amb personalitat, feiner, i moltes més coses. Se nota que l'estim molt?

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Crec que me tens en massa consideració... feiner?? atractiu?? te convé descansar... jejeje

Anònim ha dit...

Hola sóc Jackson, com tu saps Xisca a mi no m'agrada ficar-me en els afers dels altres, però en referència als dos únics inconvenients que contesta l'afectat en qüestió cal ressaltar.
La finalitat principal és que ell sigui el teu "novio", per la teva part no hi ha inconvenient, i els problemes que ell t'anomena, són molt superficials. El considerar-se vago no afecta en res ja que és una impressió personal, una altra persona pot no considerar-ho com a tal. I la lletgesa és una cosa superflua, la bellesa és la que hi ha dins un mateix. Venga val la pena intentar-ho