dijous, 22 de novembre del 2007

Contactes escandinaus

Una persona que passa moltes hores amb mi sempre me diu que els contactes són molt importants i que s'han d'usar sempre que faci falta.
Jo tenc un contacte a Finlàndia: na Marja (llegit "maria")
Aquesta senyora, que me va caure bé des del primer moment, i va ser mutu crec, és finesa. Un dia li vaig demanar si me podia traduir la lletra d'una cançó d'un grup que fa música folk moderna finesa. Ella, que és un encant, me va contar mil coses del país del Pare Nadal.
No fa massa me va telefonar a la feina, per dir-me que el grup aquest, del qual ja m'havia duit un Cd amb anterioritat i me va fer molt contenta, havia tret un recopilatori per celebrar el 25 anys i de passada demanar-me si el volia.
Jo havia vist aquest Cd a internet però aquí encara no ha arribat ni sabien quan arribaria.
Precisament ahir, quan penjava l'enllaç del cor de queixes de Helsinki vaig pensar en ella i en la possibilitat de que me confirmàs la traducció del vídeo.
Avui na Marja ha vengut i m'ha duit el cd dels 25 anys de Värttinä. A canvi només li he pogut oferir l'enllaç a de l'entrada anterior perquè rigués una estona amb la cançó de les queixes.
M'ha alegrat el dia.
Moltes gràcies Marja.

1 comentari:

kelete ha dit...

Si que son muy importantes los contactos, lo difícil no es usarlos, sino mantenerlos para que cuando los necesites no se sientan usados :D

Me alegro mucho q estés de nuevo a tope con el blog!! no como otros...