dilluns, 1 d’octubre del 2007

Bona nit a tots, manco a un!

"Bon vespre a tots, manco a un". Aquest era el crit que caracteritzava cada un dels seus recitals. En Toni Roig, cantant d'Al-Mayurqa ens ha deixat per sempre. Va morir ahir.
Divendres va presentar, al teatre de Lloseta, el seu darrer disc i ahir ens va presentar la carta de dimissió de la vida.
En Toni Roig ha sabut, des del seu grup, mantenir i modernitzar la cultura popular, sobretot la musical, sense prostituir-la, i ha sabut fer ús de la seva popularitat per reivindicar justícia en molts d'àmbits.
Tots el recordarem amb la seva barba blanquinosa ara, el grup inesgotable, sempre en ascens, i la festa que era capaç de fer damunt plaça.
Personalment, el record especialment ja que ens va ajudar molt quan Brostada iniciava el camí. Sempre vàrem tenir el seu suport i ens va animar moltes vegades a continuar el projecte que començàvem.
Ara hem de dir bona nit.
Toni, bona nit, ara descansa, però no ens deixis de tot, que necessitam gent com tu. Gràcies per la teva força, el teu coratge i la teva honradesa. DEP.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Sa gent com ell, no mos deixa mai per sempre. perque ha deixat un bon grapat de cançons i moments, molt agradables a dins de cada un de noltros.
moltes vegades pos a sa botiga es cd "fent camí" i m'han de venir a dir que no canti tan fort... ara cantaré encara més fort per que com deia a aquest disc:
CAL SEGUIR LLUITANT, LA UTOPIA NO ÉS MORTA, i ara ja no el tenim a ell per lluitar.