tag:blogger.com,1999:blog-6096207419330589542.post8207227310863545109..comments2023-06-01T15:52:32.422+02:00Comments on Coses de Can Loi i altres herbes: Dona de costums o pizza de divendresChishttp://www.blogger.com/profile/02738999255483804116noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-6096207419330589542.post-75278977868652072942013-07-17T21:09:27.494+02:002013-07-17T21:09:27.494+02:00Aquest estiu a can Riera no hi faltarà aquesta piz...Aquest estiu a can Riera no hi faltarà aquesta pizza! Ara mateix passaré sa direcció a sa meua al·lota amb una apetitosa proposta de divendres, posar-mos colzo a colzo a sa cuina una tarda per sopar de pizza.<br /><br />Gràcies Xisca, per reobrir es blog i per sa recepta! <br /><br />Salut!<br /><br />PD: Podràs veure que jo també m'he regenerat.Jordihttps://www.blogger.com/profile/18346926671275396636noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6096207419330589542.post-77838256046261253842013-07-13T14:37:46.415+02:002013-07-13T14:37:46.415+02:00Moltes gràcies Chis. Tindré en compte els teus con...Moltes gràcies Chis. Tindré en compte els teus consells. :DFranceschttps://www.blogger.com/profile/17978125956760108158noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6096207419330589542.post-14843746105641165292013-07-11T16:11:09.926+02:002013-07-11T16:11:09.926+02:00Francesc, jo la pedra l'escuraria ben escurada...Francesc, jo la pedra l'escuraria ben escurada. La pasta, per estirar-la i convé tenir-la ben enfarinada, la taula i la pasta. Paper?? per passar-la de la taula a la pedra t'ajudara molt, perquè la pedra també l'has de tenir calenta, com més calenta millor.<br /><br />Chishttps://www.blogger.com/profile/02738999255483804116noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6096207419330589542.post-49020370496496959302013-07-09T23:11:10.898+02:002013-07-09T23:11:10.898+02:00Quina recepta més rebona!!! A mi m'agrada molt...Quina recepta més rebona!!! A mi m'agrada molt pastar i la pizza. L'oli coent m'encanta!!! M'apunte, és clar, la teua recepta. Em vaig comprar una pedra refractària però encara no l'he emprada. S'ha de netejar prèviament? Si pose la pasta sobre la pedra, cal que l'enfarine, abans? La pose sobre paper de cuina? Crec que t'he fet massa preguntes. Besades.Franceschttps://www.blogger.com/profile/17978125956760108158noreply@blogger.com