dilluns, 10 de novembre del 2008

Pebres de piquillo farcits de truita de patates i ceba

La cosa ha estat així:
He obert una finestra de messenger al Cocodrilo i li he dit: pebres farcits de truita de ceba!
i m'he ficat dins la cuina.
Ingredients:
Una llauna de pebres de piquillo
una patata petita
una ceba grossa
un ou
una cullerada de formatge ratllat
un polsí de sal
un polsí de pebre bo
mitja cullerada d'oli d'oliva verge
Ho he fet així:
He posat els pebres dins un colador i els he dat un parell d'aigües. Els he deixat colant.
He tallat la patata a cuadrets petitons i l'he posada dins un recipient de pirex per anar al micro. He tallat la ceba a juliana i després li he fet 4 talls. També ho he posat dins el pirex. Ho he assaonat amb sal i pebre i ho he tapat: 8 minuts de microones al 100%.
He posat l'ou dins un bol i ho he batut amb el formatge ratllat.
He anat a enviar un sms al meu pretendent.
He mesclat l'ou amb la patata i la ceba ben calentes per tal que l'ou anés quallant una mica.
He agafat els pebres i amb una cullereta els he farcit. Ho he posat 20 minuts al forn.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Amb aquests plats fas que tengui ganes de fer règim!!!!

Francesc ha dit...

Això sembla molt dietètic i té un aspecte fantàstic. Per cert, eixe règim que fas és aquell del Montignac que tothom parla? Salutacions.

Anònim ha dit...

Francesc, a una poma i un iogurt hi tens la resposta a la teva pregunta.